Een nieuw jasje

NIEUW! www.teunklumpers.nl dichterlijke natuur is in een nieuw jasje gestoken

Op 17 juni jl. is deze site in een nieuw jasje gestoken. Tegelijk heeft ook het maandelijkse bericht voor volgers een make-over ondergaan. Was dat nodig? Ja, om technische redenen vooral. En als die - goeddeels onzichtbare - achtergrond dan toch op de schop moet, is het verleidelijk om de zichtbare voorgrond mee te veranderen. Alle vertrouwde rubrieken zijn er overigens gewoon nog, maar ze zien er anders uit en hebben een andere plek op de voorpagina gekregen. Daarbij springt de Fotoblog het meest in het oog: in plaats van het hoekje rechtsbovenaan vult hij nu de complete breedte en de eerste regels van de toelichting zijn direct te lezen.
Nieuw is ook dat elk geopend item met 'een druk op de knop' kan worden gedeeld via de sociale media en tenslotte worden onder elke pagina diverse doorklikmogelijkheden getoond. Ik zou zeggen: klik op Home en ga gewoon even de site op om rond te kijken; alles wijst zich vanzelf.

LET OP: de maandelijkse update wordt nu verzonden via Mailchimp. Daardoor kan het bericht in een enkel geval worden 'herkend' als reclame en niet in de gewone Inbox binnenkomen.

Tags: